Paloja Olivian huoneesta

tiistai 17. toukokuuta 2016

Halusin esitellä teille vähän Olivian huonetta. En kokonaisuudessaan vaan pieniä yksityiskohtia sieltä täältä. Koska edelleenkään Olivian huone ei ole täysin valmis. Puuttuu tauluja ja hyllyjä seiniltä. Olen tosi huono sisustaja ja Kalleahan ei tälläiset sisustus hommelit kiinnosta pätkän vertaa. Joten teen rauhakseen pieniä juttuja kerrallaan. 

Oon ollut todella vaalean ystävä. Huonekalut on vaaleita, joten oon halunnut väriä tuoda huoneeseen. Vaaleita sekä vähän tummempia. 

Sain mahdollisuuden tehdä Jollyroom.fi kanssa yhteistyötä. Joten Olivian huoneeseen kotiutui Alice&Foxi:in keinuotuoli ja pallovalosarja, eri värisillä palloilla. Mietin pitkään, otanko pelkän vaaleanpunaisen valosarjan vaiko tuon, sininen,vaaleanpunainen, valkoinen ja harmaa yhdistelmän. Mietin sitä tovin, koska sinistä... Eihän meillä ole Olivian huoneessa sinistä lainkaan. Mutta sehän olisi yksi väripilkku Olivian huoneeseen. Vakituista paikkaa se ei vielä ole löytänyt, mutta pitkän johdon ansiosta sen voi melkeempä sijoittaa mihin tahansa Olivian huoneessa. Ehkä se näillä näkymin pääsisi ikkunan rajaan mihin Olivia ei yltä. 
Alice&Fox Keinutuoli on ehdottomasti mun lempiasia Olivian huoneessa. Se on niin pieni ja söpö. Keinutuoli minikoossa. 

Olivia tykkää todella kiikkua mini keinutuolissa ja lukea kirjaa. Tai muuten vaan kiikkua. onhan se kiva, kun pieni hurjapää saa sisälläkin pientä keinumis fiilistä. Keinutuoli on juurisopivan kokoinen tämän ikäiselle taaperolle. 

Vaikka se on valkoinen niin silti se tuo jotenkin "väriä", koska ei ole ihan koko valkoinen. Puunväriset jalat ovat todella ihanat, koska mätsää meidän leikkikeittiön väriin todella hyvin. Oon alkanut tykkätä ihmeen paljon tuosta puunväristä ja tälläisinä huonekalujen yksityiskohtina. 

Keinutuoli tuo sitä söpöyttä Olivian huoneeseen, jota olenkin toivonut.
Sekä muut pienet väripilkut tuovat Olivian huoneeseen eloa pallovalosarjan sekä keinutuolin lisäksi, pinkit tähtilaatikot sekä vaaterekki johon saa värikkäitä vaatteita laittaa roikkumaan! Vielä ollaan suht hempeissä väreissä liikenteessä, mutta leluthan tuo myös sen omaa värikkyyttään huoneeseen.

Mitäs te olette mieltä näistä uusista jutuista Olivian huoneessa? 

 -Tanja 


 *Alice&Fox Keinutuoli ja Pallovalosarja ovat saatu blogiyhteistyönä jollyroom.fi

17 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi pieni keinutuoli! Jos Lennillä olisi jo oma huone niin pistäisin tilaukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä keinutuoli on meillä olkkarissa. Tykkää katella siitä pikkukakkosta! :D Loppu viikosta on tulossa instagramiin keinutuolista arvonta ;)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää ja tuo tuoli on vallan ihana! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana huone. Olisi niin kiva tuollainen vaaterekki. Meilläkin on kovasti kiikuttu uudessa keinutuolissa.

  VastaaPoista
 4. Kivoja yksityiskohtia :) Tosta rekistä oon kanssa vähän kade. Ehkä sitten joskus, jos meillä on isompi koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luulin sen vievän enemmän tilaa, mutta ei se viekkään niin paljoa. Ehkä se oli vain tarkoitettu tuohon paikkaan! :D

   Poista
 5. Noi valopallot sopii tuonne tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan hempeitä värejä ja tuota keinutuolia olen kuolannut pitkään :D

  VastaaPoista