Aurinko paistaa, minä herään henkiin

maanantai 23. toukokuuta 2016

Pitkästä aikaa kuulumisia!! Mä olen oikeesti veri sori, että en ole tänne kerennyt hirveästi kirjotella kuulumisia tai mitään muutakaan järkevää. Postauksia on kyllä tulossa, kunhan saan vain aikaseksi kirjoitella ja kuvailla. Olen nimittäin herännyt mun talvihorroksesta ja jaksan taas nähdä kavereita ja ulkoilla. Oon aina syksyn ja talven ihan koomassa, koska mua ei todellakaan kiinnosta tehdä yhtään mitään, koska kylmyys.. Jäädyttää mun aivot jo pelkästä ajatuksesta. Mutta nyt näin lämpimillä säillä olen tosiaan herännyt taas eloon!!

Mulla on sikana puhtia tehdä kaikkea, mutta eniten mun aikaa on nyt vienyt ripsenpidennykset, koska oon koittanut vaan harjotella tulevaa näyttöä varten ja huomenna on se näyttö vihdoin. Mä niin toivon, että saan sen diblomin!

Ollaan toki keretty ystäviäkin näkemään jonkin verran. Joka on ollut oikeesti niin piristävää. On kiva, kun on tehnyt muutakin, kuin kykkiny koulun jälkeen vaan kotona. Kesä tulee, kun mustakin tulee enemmän aikaan saavampi.

Viikonloppuna meillä oli Olivian kanssa pienimuotonen reissu, Olivia pääsi mummolaan yökylään ja äiti kaksplussan blogi miittiin, joka oli muuten ihan huippu. Siitä on tulossa postausta erikseen. Kunhan vain ennätän. Iso kiitos kaikille mimmeille!! <3

Mä olen vielä kesäkuun koulussa paiskimassa hommia, mulla on niin tähtäimessä se valmistuminen, että en osaa enää rauhottukkaan kouluhommista. Mielessä vaan se valmistuminen. Joten meen kesäkuuks tekemään hoitoja koululle. Ja oon sitten heinäkuun lomalla Olivian kanssa. Toivottavasti keksitään kaikkea kivaa puuhaa kesälle. Suunnitelmissa olisi jo muumimailma ainakin, katsotaan päästäänkö toteuttamaan se.

Sekä kesälle on muutamat juhlat, kahden kummitytyn ristiäiset ja siskon rippijuhlat. Niihinkään en ole vielä kerennyt ajatustakaan laittamaan. Mutta musta on niin ihanaa, että pääsen kahden ihanan pienen tytön kummeiksi! <3

Mä nautin tästä auringosta nauttikaa tekin! 

Onko teillä kesälle suunnitelmia, olisi todella kiva kuulla teidän kesän suunnitelmista, jos sieltä saisi vinkkejä omaankin kesään!


-Tanja 

6 kommenttia:

 1. Meillä on niitä valmistujaisia ja yhdet häät. Luultavasti jotain kissanristiäistä vielä tulee. Mutta suunnitelmissa on Ässän kanssa koluta Helsingin nähtävyydet. Oon viimeksi tehnyt sellaisen projektin 10v sitten, joten nyt on aika. Ajateltiin käydä mm. Suokissa, kaivarissa, lammassaaressa, eläintieteellisessä museossa sekä kiasmassa. Lisäksi mennään varmaan osaan kesätapahtumiin, vielä en tiedä mihin kaikkiin. :)

  VastaaPoista
 2. Valmistujaiset ja jotai pientä reissaamista pakko ekstempore tehdä, kun taitaa olla taas vika kesä kotona. Syksyllä sorvin ääreen jos töitä saa :)

  VastaaPoista
 3. Hih, meillä on omat häät 1,5kk päästä! HUI! :'D
  Ajateltiin Oliverin kanssa reissata juhannuksen jälkeen Järvenpäähän viikoksi, että sitähän vois vaikka treffata ;)

  VastaaPoista