Tätä säätä me ollaan odotettu

torstai 5. toukokuuta 2016

Lähdettiin tänään jo heti aamulla ulos. Ensin koirien kanssa ja sitten jatkettiin omalle pihalle keinumaan. Tultiin kotiin syömään ja nukkumaan päikkärit. Sen jälkeen lähdettiin "auttamaan" enoa puutarha hommissa. 

Neiti tättähäärä touhusi pihalla ihan hiki otsalla. Vaikka välillä se oli enemmänkin kukkapenkin tuhoamista, kuin auttamista. Madot olivat ihan WOW! Olivia oli niin täpinöissään, kun sai olla  enon mukana hommissa. Pieni viherpiipertäjä oikeen. 

Kun oltiin jokunen hassu tunti oltu ulkoilemassa lähdettiin kotiin suihkuun ja sitten satamaan iltapalalle. 
Tänään oli aivan ihana sää ja tämä äiti sai pienet rusketus rajatkin aikaseksi. Mulla olis paljon asiaa meidän uhmakkaasta taaperosta teille, mutta taidan tehdä siitä aivan erikseen postauksen. Tämän äidin hermoja raastetaan nyt oikein työkseen neidin toimesta. Tästä on tulossa pitkä kesä, jos meno jatkuu samanlailla, kun tänään satamassa. Mutta onhan tuo silti vaan niin ihana!!!! 

Me nautitaan auringosta täysillä! Entäs te? Tää sää on vaan jotain niin ihanaa. Pääsee jo kunnon loman makuun, kun meillä palataan arkeen vasta ensi tiistaina! 

-Tanja 

6 kommenttia:

 1. Kyllä nää kelit on ollut nyt niiin kohillaan <3 <3 Tästä pitää täysillä nauttia :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania ilmoja ollut.♥
  Meillä vain tuo jylläävä vesirokko hieman haittaa osan ulkoilua. :/

  VastaaPoista
 3. Nautitaan auringosta täälläkin! Leo pääs tänään polskuttelemaan ammeeseen ulos. Ihan tajutonta, että on näin kuuma toukokuussa, mut just jeeees! <3 Ihania kuvia :)

  VastaaPoista