Pilvivalaisin

sunnuntai 15. toukokuuta 2016Olenhan puhunut meidän uniongelmista täällä blogin puolella teille. Ja nyt voin ilokseni todeta, että ne ovat mennyttä. Meillä nukutaan kokonaiset yöt, satunnaisesti joskus herätään yöllä. Mutta se on erittäin satunnaista. EIKÖ OLE MAHTAVAA!! Musta ainakin on!! 

Mutta mistä tulin teille tänään kertoilemaan on meidän ihana uusi yölamppu Olivian huoneessa. Olen pitkään etsinyt yölamppua Olivialle, että josko se auttaisi uniongelmiin. Mutta nyt saimme yömme kuntoon ennen lampun saapumista. Se ei suinkaan haittaa, nyt lamppu on ihana koriste yöpöydällä. Sekä välillä myös Olivian unikaveri. 

Pilvilamppu on saatava välillä kainaloon, jotta uni tulee paremmin. Se ei suinkaan haittaa, koska lamppu on lapsiystävällistä materiaalia, eikä kuumene vaikka valopalaisi koko yön. Joten siksi tästä on tullut yksi suosikeistani Olivian huoneessa. Iso plussa myös tässä pilvivalossa onse, että se on "pehmeää" materiaalia, ei lasia tai kovaa muovia. Putoaminen lattialle ei ole meillä ainakaan haitannut, toimii! 

Pilvivalaisin on saatu yhteistyö merkein Tuutilulla.fi  :lta. Tuutilullalla on paljon erilaisia valaisimia pikku ihmisten huoneisiin. Miks ei jopa vähän isommille. Ananas yövalo houkuttaisi hankkia itselle. Kannattaa käydä kurkkaamassa tuutilullan sivuja ja valkkaamaassa lemppari yövalo! 

Nyt voin arpoa teille instagramissa tälläisen pilvivalaisimen. 
@Kauniskaruselliblogi

Osallistumis ohjeet ovat instagram kuvan alla. 


-Tanja 

*Pilvivalaisin saatu blogiyhteistyönä tuutilulla.fi

4 kommenttia:

 1. Tuo on niin ihava valaisin! Olen sitä monesta blogista ihastellut. Ehkä joku päivä saan ihastella myös meidän kodissa tuollaista =)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsit, tuo on kyllä todella kaunis lamppu! :)
  Sopii monenlaiseen sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii ja tuo oli ensimmäinen "lapsellinen" somiste neidin huoneessa. Sisustus toki vielä todella vaiheessa.

   Poista