Nykypäivän synttärikutsut

tiistai 6. helmikuuta 2018

Meillä on kovaa vauhtia lähestymässä 4-vuotis synttärit. Vähän liiankin nopeasti, koska vastahan tämä pieni neiti syntyi! Neljässä vuodessa on kerennyt tapahtumaan jos jonkin näköstä asiaa ja muutosta. Mutta silti tämä pikku neiti, anteeksi iso neiti porskuttaa erittäin uhmaakkaana ja iloisena päivästä toiseen. 

Noeniveis, neitokainen on nyt viimesen puoli vuotta puhunut Frozen synttäreistä, joten teemaa ei ole tarvinnut miettiä yhtään. Joka helpottaa mun tilannetta aika paljon. 

Tänään aloin miettimään, että synttärithän olisivat kuukauden päästä, mutta mitä olen tehnyt niiden eteen, en oikeastaan mitään! Rupesin miettimään kutsuja, että minkälaiset sitä tänä vuonna lähtisi matkaan. Viime vuonna tais olla ihan wappi kutsut. Joten tänä vuonna mennään suht samalla meiningillä, mutta otin valokuvan ja siihen kirjotin päivän ja muut tarvittavat tiedot. 
Mielessä kyllä kävi, että tänä vuonna oltas laitettu ihan postin kautta oikeat kutsukortit menemään. Mutta en ole mikään kauhean askartelu ihminen, sekä käsialani ei ole niin siisti, kuin haluaisin kutsuihin kirjoituksen tulevan. Sekä halusin, että kaikki kutsut ovat samanlaisia. 

Valokuvan ottaminen omalla kameralla ja pieni muokkaus ja teksti kylkeen, sehän on ilmaista ja nopeampaa! En rehellisesti sanottuna olisi saanut kutsuja varmaan viikkoon valmiiksi ja se postitus on yksi työmaa ihan oikeasti. Sen takia en myy netissäkään mitään, kun mun on niin vaikea päästä sinne postiin/postilaatikolle. Unohtelen ja lopulta tiedän, että kutsut olisivat jääneet tohon eteiseen odottamaan.. 
Henkilökohtaisesti oon todella tyytyväinen  valmiiseen kutsuun. Kai tämä on sitä nykypäivää, että ei enää postin kautta lähetellä kutsuja, kun on niin paljon helpompi ja nopeampi tapa. (En tarkoita, että tämä olisi kaikille helpoin ja nopein tapa.) 

Suositko itse perinteistä kutsukorttia, joka lähetetään postimerkin kera vai että wapissa tai facebookissa lähetetty kutsu riittää? 

Synttäripostauksia on varmasti vielä tulossa muutamakin kappale, sekä jos kiinnosta enemmän synttäri valmistelut niin kannattaa Maaliskuun alussa varsinkin alkaa seurailemaan @Kauniskaruselliblogi instagram tiliä. Minkälaisia synttäreitä teillä on tänä vuonna tulossa? 

-Tanja 

2 kommenttia:

  1. mie tein Elpun ristiäisistä facebooktapahtuman, ja sehän ehti mennä osalta sukulaisista ohi vaikka kutsuin sinne kaikki perheet kokonaan enkä esim. yhtähenkeä ':D joten sen jälkeen oon tehnyt just näin: kuvaan tekstit päälle ja whatsappissa kaikille kutsutuille :) välillä tuntuu ettei mulla olisi varaa edes postittaa mitään kun yks postimerkkikin alkaa maksaa jo aika tavalla. Perinteisiä kutsu- / kiitos- / joulukortteja on silti aivan ihana saada! :)

    VastaaPoista
  2. Joo, täällä kanssa hoidetaan kutsut wa:ssa, tekstarina tai säpöllä. Mutta sitten sellaiset once in a lifetime häppeningit kutsutaan perinteisesti, kuten ristiäiset, rippijuhlat, valmistujaiset yms.

    VastaaPoista